•  
  •  

Μπαταρίες σκαφών

Η εταιρεία ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε. εισάγει και εμπορεύεται μπαταρίες σκαφών που υπόσχονται την πολυετή και αποδοτική λειτουργία των σκαφών σας.

Σας εξοικειώσαμε με την τεχνολογία την ENERGECO αναφέροντας τα πολλαπλά οφέλη από την αγορά μπαταριών για το αυτοκίνητο, όμως η δραστηριότητά της δεν περιορίζεται εκεί. Διατηρώντας πάντα υψηλή ποιότητα, οι μπαταρίες σκαφών από την ιαπωνική εταιρεία ENERGECO εγγυώνται:

  • Την αυξημένη δύναμη εκκίνησης του οχήματός σας
  • Την αποδοχή βαρέων φορτίων, χωρίς να διαβρώνονται οι πόλοι της μπαταρίας
  • Την ασφάλεια και την ανεξάρτητη λειτουργία της που εξασφαλίζει την μη διαρροή οξέων μετά την εγκατάστασή της
  • Την μεγάλη διάρκεια ζωής
Οι μπαταρίες σκαφών πρέπει να επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα και την επωνυμία για τον απλούστατο λόγο ότι οι παράγοντες που ωθούν στην διάβρωση και την καταστροφή τους, είναι πολλοί περισσότεροι στην θάλασσα παρά στην ξηρά.
Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των θαλάσσιων σκαφών, επιλέξαμε την εταιρεία ENERGECO γιατί η μακροχρόνια εμπειρία της αλλά και η αντοχή των προϊόντων της, εξασφαλίζουν πλήρη ικανοποίηση για τους πελάτες μας.

Με βασικά εφόδια την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και την επαγγελματική μελέτη για την εξεύρεση των πιο προηγμένων και αποδοτικών προϊόντων, η εταιρεία ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε., έχει δημιουργήσει ένα δίκυο σταθερών και συνεχώς αυξανόμενων συνεργασιών που την τοποθετούν μεταξύ των καλύτερων εταιρειών του χώρου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε οικονομικές, ποιοτικές και εξατομικευμένες λύσεις!